Hallo, ik ben Annette!

Welkom op mijn website. Ik ben Annette en ik ben 29 jaar oud, naast het werken in de gehandicaptenzorg, fotografeer ik graag. Ooit ben ik begonnen met een oude Canon camera en ben ik steeds meer gaan oefenen, ik kan nu wel zeggen dat ik in de loop der jaren veel bijgeleerd heb en mijn eigen stijl langzaam bij beetje steeds meer ontwikkeld heb. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met mooie pure foto's, deze momenten bewaar je voor de rest van je leven en zijn erg waardevol.

Mijn werk is een aantal keer gepubliceerd in het blad zoom.nl, wat ik een enorme eer vond! Het liefst leg ik de band tussen mens en dier vast, zoals je misschien al wel kon zien op mijn website of social media. Deze foto's omtoveren tot een dromerig plaatje, met de perfecte belichting, daar word ik erg blij van!Recensies

Recensies

“Een poosje geleden heb ik een fotoshoot gedaan bij Annette. De foto's waren super mooi en de shoot zelf ging erg relaxed. Annette weet leuke poses en is erg rustig waardoor jij je erg op je gemak voelt.”